Klik2 sahaja

Wednesday, June 2, 2010

Duit, di mana kau?

Rezeki ada di mana mana. Aku tahu.
Pasti. Sangat pasti.

Tapi, sekali sekala, rasa ini datang jua.

Duit duit, di mana kau duit.
Duit duit, di mana kau duit.
(Baca macam dalam lagu tu laaa).

2 comments:

Lina^ Chan said...

I think you should give, coz the more you give the more u get...berilah...banyak sgt cara utk memberi, pertolongan misalnya, pun satu pemberian juga. hehe sekadar idea saya saja.

ainguzzle said...

ayat best kwn saya.

duit tak pernah akan cukup sebb makin besar jumlah yg kita dapat, makin besar kemahuan kita.

this applied to people yg melagha mcm sy ni la. hohoho