Klik2 sahaja

Tuesday, January 19, 2010

Kawan-Kawan Saya Dan Friendster

Testimonials:


Amri 06/18/2006 2:18 pm
weh,jgn lupa sambut kami kat bandar terengganu ngan ketupat sotong..woo,da bape tahun aku xmakan ketupat sotong wei...da lama bonda kesayangan aku tue xwat..terbayang2 da nie..tp xmeleleh r air liur nie..wakakaka..jgn lupa dth erk ari rabu nie..ko kena jadi penunjuk arah..c u d ganu..
 
Amri 06/01/2006 12:26 pm
aku da baca kesinambungan peluru puitis tue..hahaha..aku bkn serkap jarang r tp da lukman anta xabes..peringatan,len kali nk anta testi kn abes n terang benderang..eh,lawa mug yg ko kasi kart akak aku n her husband..ooo,kart aku xnak kasi...hehehe..mula aku ingat diana yg kasi,skali ada kad daaa..b4 kitorg start operasi membuka adiah2 kawin aritue,aku pgg adiah yg ko bg tue(masa tue xbukak lagi...)..akak aku ckp adiah nie mesti simbolik..btol gak pe yg dia ckp..mmg simbolik dowh..2pasang mug tuk 2pasang kekasih yg sudah pun disatukan di majlis penyatuan kasih diorang mggu lps..eh,ko nak kawin awal kan??!!ko nk adiah pe??!!wakakakaka..aku blanje ko ngan husband ko tom yam secret recipe da la ek..masa ari perkahwinan ko tue aku kasi adiah 2slices kek secret recipe..simbolik dowh..muahahaha..selamat pengantin baru...
 
Luqman 02/14/2006 11:31 pm
Ke hadapan Cik Ain yang tidakku faham apa maksud guzzle dihujung namanye itu..
Ain yang baik... terima kasih ye...
Banyak menyumbang kebaikan, bantuan, kerjasama, jasa, sokongan, dorongan, senyuman dan keropok lekor atu apa saja selama perkenalan kite...
eheh..sungguh puitis ayat ku ini..

peluru puitis..Luqman
 
Shafa 05/31/2006 9:43 am
thanks..lawa dowh!
aku dh dpt 2 2 poskad tu...surat xdpt lg,aku blk kg...so xcheck g.adios...misz u
 
Shafa 05/04/2006 5:00 pm
ain..ko lak wat pe...tidow erk..
wei,kowang...aku windu kt kowang la...2 bln lg br jmpa.xpe r...aku ade luke ntuk tgk2 kan kowang.eh,kowang tolong efy sabtu ni erk...sian dia...then,kim salam kt sume.tlg handle adik2 mentee aku...sian diorg xde mentor.tlg erk...apa2 hal,gto la ku..huhu.aku sihat,tgh tunggu poskad kowang..hahaha.
 
 
Amri 05/03/2006 12:35 pm
Ain,ko x trust men?!!ala,jgn disebabkan perkara tue ko xnak percaya kat lelaki...come on la..itu satu pengalaman dlm kehidupan r beb.xda life yg xda cabaran.kalo xda cabaran nanti kita akan jd manusia yg x pandai bersyukur..jadikan kenangan yg xberapa nak manis tue sebagai satu ilmu tuk ko hadapi cabaran2 yg lain lak..ok...smileeee...eh,seram dowh dgr mimpi yana aritue..nauzubillah...see ya...
 
Dianarism 05/07/2006 2:21 am
sayang..
thanks a lot..
aku sgt2 terharu ngan korang..
pandai ek sorok ngan aku..
padan la ko suh aku mandi..
suh aku pakai lawa2....
suh aku order best2..
suh aku duk kat tempat gelap..
suh aku lepak kat bilik ko tgk gambo ***********...
suh aku jgn stg bilik ko..
suh aku janji ngan ko jek..
suh aku jgn kuor ngan sape...
suh aku itu..suh aku ini...
huhu..
thanks ler pasal kezutan yg membuat aku mmg terkezut pun...lilin pun dah cair kat atas kek..heheheeheh..
thanks kawan2...tanpa korang..hidup di kampus ini tidak bermakna...(mcm knal jek ayat)

hmm..
thanks berjuta lion kali....muah satu badan!
love u babeh!!!

p/s: aku utang ko dua hengget kan? heee...
 
Shafa 04/18/2006 7:05 pm
ain..huhu.ko ok dah...
ain ni...em dlm 2 thn gak la kenal!apa yg aku suka psl dia,dia sgt jujur,berani...kuat.pnah ari tu...kwn kitorg sakit,pd ms yg sama dia pun demam kuat,tp dia tlg jg kwn kitorg tuh.(nasib baik ada yana time tu)...dia ni,kecil2 cili api berapi tau!dia ok ngn sume org...tp jgn wat hal ngn dia,kang merana korg....:) sgt suke ngn good charlotte..apa je kwn2 mntk tlg,klu dia dpt,tang tu gak dia tlg...
basically,dia mmg kwn yg best...luv u ain....fship 4eva assurance!!! take care ah...
 
zezes 02/28/2006 2:30 am
alo...ain ko ckp aku penyuke eh..penuke tu aper?cuke org wat masak tu ker..nway thanks la ye bg aku pinjam laptop,ni aku anta testi pkai laptop ko la ni..haha,best gak ade ternet kat blk tp aku tak leh la nnti asyk bertapa dpn comp,em..k la,kem salam kat gf ko diana tu yerk..slmt berjumpe di lain hari..
 
 
Banyak lagi yang menarik. Yang ni yang ada dalam bookmark lists aku. Macam kelakar kan.
Hmm... (Teringat arwah Shapow- AlFatihah)

5 comments:

Saufi Amri Mohamad Zahid said...

gagah tul gagasan friendster dulu. semua og addicted dgn fs. skrg fb dah ambil alih gagasan tersebut. tahniah.

alfatihah utk arwah.

ainguzzle said...

Dlm 5 tahun nnti ada social network lain pulak

diana ghazali said...

haha. seronok kan bila bukak frenster, cantik dah sume2 page dia, tapi lembab. hehe.
p/s: nmpknye manusia berevolusi dari segi seni bahasa taip2. hehe

ainguzzle said...

apakah revolusi itu nor diana? mcm nak berjuang plak. hehe

Saufi Amri Mohamad Zahid said...

haha. sangat bersetuju dgn diana. dulu masa zaman muda remaja yg masih belajar, bahasa ditaip mmg muda mudi. tp skrg, kita berevolusi. betulkah ayat ini? heh